پرش به محتوا

داستان کپی‌بَن

حدودا سال 95 بود که برنامه‌نویسی رو شروع کردم و بعد از گذشت تقریبا 2 سال تونستم پروژه های مختلفی رو با کیفیت عالی تحویل کارفرما بدم.

اوایل که خیلی حرفه‌ای نبودم فقط مشغول یادگیری بودم و دغدغه ای جز یادگیری نداشتم اما کم کم که تونستم تجربه کسب کنم و حرفه‌ای تر بشم سعی میکردم کدهام خیلی تمیز باشه و خلاقیت هم چاشنی برنامه نویسی کنم تا بتونم کارهای پیچیده رو با راهکارهای ساده و خلاقانه اجرا کنم.

از این زمان به بعد یکی از مهمترین دغدغه هام جلوگیری از کپی شدن کدهام بود چرا که شاید راه حل انجام بعضی کارها در چند خط خلاصه میشد اما نتیجه چندین سال تجربم بود و حتی چند روز برای فکر کردن به چگونگی پیاده سازی اون راه حل زمان گذاشته بودم. 

مشکلی با اشتراک تجربه با دوستانم و سایر برنامه نویس ها نداشتم و ندارم اما اینکه میدیدم برخی به سادگی کدهایی که کلی براشون وقت گذاشتم را کپی میکردند و به اسم خودشون تو انواع پروژه ها استفاده میکنند برام سخت بود.

فکر محافظت از زمانی که برای محصولاتم میگذاشتم باعث شد راه حل های متفاوتی رو تست کنم. از روش های obfuscate کردن کدها تا استفاده از انواع روش ها و ابزارهای رمزنگاری. حتما شما هم معروفترین ابزارها از جمله سورس گاردین و یون کیوب رو میشناسید. منم نهایتا رسیدم به این دو ابزار و با توجه به اینکه لودر سورس گاردین روی خیلی از سرورها و هاست های اشتراکی نصب نبود اما یون کیوب تقریبا توسط همه میزبان های هاست پشتیبانی میشد تصمیم گرفتم گزینه بی دردسر یعنی یون کیوب رو انتخاب کنم تا وقتی کدهام رمزنگاری میشه همه کاربران بدون هیچ دردسری بتونند از محصولاتم استفاده کنند.

یکی دو سال اول با هر دردسری بود لایسنس یون کیوب رو از سایت اصلی تهیه کردم و در این بین گاهی برای دوستان و آشنایان هم به درخواستشون فایل های موردنظرشون رو قفل میکردم. اما دلم میخواست همه در صورت نیاز بتونند از این قابلیت استفاده کنند و نیازمند پرداخت هزینه های ارزی و دردسرهای خرید ارزی از ایران هم نباشند.

به همین خاطر باز هم خلاقیت رو به کار گرفتم و به کمک چند تا از دوستان و همکارانم که در این زمینه دارای تجربه بودند، یک تیم تشکیل دادیم و سرویس کپی‌بَن بعد از ماه ها تلاش رونمایی شد.

همه علاقمندان به برنامه‌نویسی برای حفاظت از کدهاشون یا حتی علاقمندان به الگوریتم‌های رمزنگاری برای بررسی چگونگی کد و دیکد کردن فایل‌ها میتونند از این ابزار استفاده کنند و به جر‌أت میتونم بگم این ابزار تو دنیا تکه! چرا که اگر سایت اصلی یون کیوب هم دیده باشید ابزار آنلاین رمزنگاری فایل‌هاش بسیار ناقصه و برای استفاده از انکودر (ابزار قفل‌کننده) یون کیوب باید در هر سیستم عامل لایسنس همون سیستم عامل رو تهیه کنید و اگر تجربه استفاده از این لایسنس ها رو داشته باشید، استفاده از نسخه لینوکسی کلی دردسر داره و باید تمام پارامترها و نیازها رو در خط فرمان مشخص کنید، استفاده از نسخه دسکتاپی در ویندوز لذت بخشه اما خیلی از برنامه نویس ها به سیستم عامل ویندوز علاقه ای ندارند!

کپی‌بَن با در نظر گرفتن همه نیازها، کلیه امکانات نسخه دسکتاپی رو به صورت آنلاین در اختیار همه قرار میده تا کاملا مستقل از سیستم عامل، به همه گزینه ها و امکانات انکودر دسترسی داشته باشند و در عین حال، محیط کاربری نسخه دسکتاپی در اختیار علاقمندان قرار گرفته تا راحت تر از همیشه بتونند فایل های موردنظرشونو رمزنگاری و قفل کنند.

راستی تا یادم نرفته، سرویس کپی‌بَن با برخی سایت‌های مشابه فرق داره و همه عملیات داخل کپی‌بَن به‌صورت خودکار انجام میشه. یعنی نیاز نیست شما فایل رو بفرستید و منتظر باشید تا ما به‌صورت دستی فایل رو به نرم‌افزار منتقل کنیم و عملیات رمزنگاری رو انجام بدیم و بعد مجدد به‌صورت دستی فایل‌های رمزنگاری شده رو در اختیارتون بذاریم! کپی‌بَن به‌صورت کاملا خودکار و آنلاین و در همان لحظه (باتوجه به حجم فایل‌های شما)  و در کمتر از چند دقیقه فایل‌های رمزنگاری شده رو در حساب کاربریتون قرار میده.

اگر با هر مشکلی مواجه بودید یا دوست داشتید با همدیگه صحبت کنیم و تجربیاتمون در استفاده از یون کیوب و سایر روش ها رو با همدیگه به اشتراک بگذاریم خوشحال میشیم از بخش تماس با ما، با ما که حالا به یک تیم تبدیل شدیم در ارتباط باشی.

×
Copyban
protect your code